Over ons 2018

Al meer dan tien jaar liep ik rond met het idee, wat ik nu aan het realiseren ben. In het voorjaar van 2018 heb ik eindelijk de gerichte stappen genomen met behulp van de juiste mensen om mij heen.

Deze nieuwe collectie boxershorts zijn geinspireerd op de schilderkunst. Gedurfd door de unieke prints, waarvan gebruik is gemaakt van elementen uit bestaande schilderijen. Dit kan zijn van o.a. oude meesters of moderne kunstenaars. Deze boxershorts dragen als een tweede huid, sluiten naadloos en perfect aan op het lichaam. De met zorg geselecteerde stof met ademende en elastische eigenschappen, geeft weinig tot geen last van transpiratie en heeft een enorme rekbaarheid, waardoor dit een perfecte pasvorm en bewegingsvrijheid geeft. Gemaakt van een hoge kwaliteit, waardoor deze mooi blijft. 

De boxershorts zijn verkrijgbaar in een beperkte oplage in zes unieke prints. De stof is zo ontwikkeld en gedrukt, zodat de print op die juiste unieke plaats komt. Hierdoor is heel veel werk vooraf nodig geweest om dit te kunnen realiseren. Kortom u koopt een uniek gemaakt product ‘welke zeker gezien mag worden’, met zorg en passie gemaakt. En gedragen mag worden als een collectors item.

Voor mannen die zich willen onderscheiden. 

Reveal Yourself! Wear Art!

Louise