Verzend & retourbeleid

Ruilen & Retour


Dutch Body Art wenst dat haar klanten volledig tevreden zijn met haar producten. Mocht dat onverhoopt niet het geval zijn is het mogelijk producten binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren of te ruilen. Teruggestuurde producten mogen niet gedragen, gebruikt of beschadigd zijn en dienen in de originele verpakking te worden geretourneerd inclusief factuur c.q. kwitantie. De kosten voor de retourzending zijn voor de klant.

In het geval u een product wilt retourneren of ruilen verzoeken wij u hiertoe een email te sturen naar info@dutchbodyart.nl en wij zullen u nadere instructies geven. Op basis van bovenstaande zal Dutch Body Art u vergoeden dan wel u verzoeken, in geval van ruilen het eventueel restbedrag bij te betalen. 

Levertijden


In Nederland tussen 2 en 4 werkdagen. In Europa circa 5 werkdagen. Dutch Body Art kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen veroorzaakt door vervoerbedrijven en voor eventuele schade die daar het gevolg van is.

Indien u nadere informatie wenst of vragen heeft over onze leveringsvoorwaarden verzoeken wij u per email contact met ons op te nemen via info@dutchbodyart.nl